Pekka Salmi jatkaa sd. valtuustoryhmän johdossa

Ajankohtaista

Tampereen sosialidemokraattinen valtuustoryhmä piti järjestäytymiskokouksen maanantaina 10.6.2019. Tampereen Työväenyhdistyksen toimitusjohtaja Pekka Salmi valittiin jatkamaan valtuustoryhmän puheenjohtajana. Valtuustoryhmän 1. varapuheenjohtajaksi valittiin ensihoitaja Kirsi Kaivonen ja 2. varapuheenjohtajaksi päiväkodin johtaja Anne Liimola, sekä sihteeriksi kunnallissihteeri Tuula Harkonmaa ja tiedottajaksi toimittaja Heikki Näreikkö. Ryhmän pääneuvottelijoina toimivat valtuustoryhmän puheenjohtaja Pekka Salmi, Tampereen sosialidemokraattisen kunnallisjärjestön puheenjohtaja Jyrki Koskinen ja Tampereen kaupungin pormestari Lauri Lyly. Kaikki valinnat tehtiin yksimielisesti.

Kokouksessa hyväksyttiin uudeksi valtuustoryhmän jäseneksi Ilkka Porttikivi. Hän siirtyi demariryhmään Vasemmistoliiton valtuustoryhmästä. Sosialidemokraattisessa valtuustoryhmässä on nyt 17 varsinaista valtuutettua.

Ryhmäkokouksiin päätettiin kutsua varsinaisten valtuutettujen lisäksi kahdeksan ensimmäistä varavaltuutettua, sekä kaupungin liikelaitosten johtokuntien sosialidemokraattiset puheenjohtajat. Ryhmäkokouksiin osallistuvat myös kunnallisjärjestön puheenjohtaja, sosialidemokraattiset kaupunginhallitusryhmän jäsenet sekä sosialidemokraattiset virkamiehet.

Demokraatin juttu aiheesta.